Bröd - Allt gott Bröd
Bröd i Saltsjö-Boo

Totalt i Saltsjö-Boo finns det 5 bagerier som bakar färskt bröd och många av bagerierna har egna unika smaskiga bröd som är väl värda att pröva. Det kan ta lång tid att prova sig fram genom all bagerier och brödsorter i Saltsjö-Boo för att hitta det bröd som blir det framtida favoritbrödet. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som talar om brödet som är deras favoritbröd. Det går också att läsa en del jämförelser om bröd och bagerier på nätet.


Eftersom det finns många bagerier och ännu fler bröd i Saltsjö-Boo kan det vara bra att prova sig fram genom några av bagerierna i Stockholms län. Innan du kontakter några bagerier bör du lägga upp en plan vilken typ av bröd du ska köpa eller låta bageriet ta fram sina unika bröd. En hel del information om bröd kan du får genom att besöka hemsidor som handlar om brödbakning.
Bäst att komma i kontakt med en ett bra bageri i Saltsjö-Boo där du kan köpa gott bröd är att välja någon brödbutik nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda bröd i Saltsjö-Boo

Centralkonditoriet

Värmdövägen 630

132 41 Saltsjö-Boo

Coop Extra

Ormingeplan 3

132 30 Saltsjö-Boo

Carolines Kök

Svarvarvägen 4B

132 38 Saltsjö-Boo

Gray's Bakery AB

Sprängarvägen 13

132 38 Saltsjö-Boo

Konditori Riviera AB

Värmdövägen 630

132 41 Saltsjö-Boo