Bröd - Allt gott Bröd
Bröd i Trollhättan

Totalt i Trollhättan finns det 5 bagerier som bakar färskt bröd och många av bagerierna har egna unika smaskiga bröd som är väl värda att pröva. Det kan ta lång tid att prova sig fram genom all bagerier och brödsorter i Trollhättan för att hitta det bröd som blir det framtida favoritbrödet. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon som talar om brödet som är deras favoritbröd. Det går också att läsa en del jämförelser om bröd och bagerier på nätet.


Eftersom det finns många bagerier och ännu fler bröd i Trollhättan kan det vara bra att prova sig fram genom några av bagerierna i Västra Götaland. Innan du kontakter några bagerier bör du lägga upp en plan vilken typ av bröd du ska köpa eller låta bageriet ta fram sina unika bröd. En hel del information om bröd kan du får genom att besöka hemsidor som handlar om brödbakning.
Bäst att komma i kontakt med en ett bra bageri i Trollhättan där du kan köpa gott bröd är att välja någon brödbutik nedan eller söka vidare på internet:


Alla goda bröd i Trollhättan

Café Gillet

Storgatan 22

461 30 Trollhättan

Ritz, Konditori

Hjortmossegatan 73

461 51 Trollhättan

Café Hörnan

Kungsgatan 53

461 34 Trollhättan

Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar

Kungsgatan 16

461 31 Trollhättan

Ekmans Konditori

Storgatan 29

461 30 Trollhättan